U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).
Icoon zon- en windenergie Olts-Wijhe

Duurzaamheid

Vergunningen duurzaamheid

Wil je jouw woning of bedrijf duurzamer maken? Denk je erover om bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp te plaatsen of je pand of woning te isoleren? Of wil je een (erf)molen of klein zonneveld plaatsen?

Het kan zijn dat je een omgevingsvergunning aan moet vragen. Doe daarom de vergunningscheck bij Omgevingsloket online. Er is een check voor particulieren en voor bedrijven. 

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor jouw plan, maar weet je niet zeker of je die kunt krijgen? Vraag dan nog geen vergunning aan, maar lever het aanvraagformulier schetsplan bij ons in. Wij beoordelen dan wat wel en niet mogelijk is en laten jou dat weten. Bij ingewikkelde plannen nodigen we je uit voor een vooroverleg. 

Meer informatie over duurzaamheid  

Wil je meer weten over duurzaamheid, ons beleid en eventuele regelingen of subsidies? Op de pagina over duurzaamheid en energie lees je er meer over.