U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vraag een gratis energiescan aan

Wil jij een comfortabeler huis én besparen op je energierekening? Ga dan aan de slag met het verduurzamen van je huis! We organiseren verschillende acties om onze inwoners hiermee te helpen. Je kunt onder andere een gratis energiescan aanvragen. Dit is speciaal bedoeld voor inwoners met een koopwoning.

De energiescan wordt uitgevoerd door een energievakman, iemand die veel kennis heeft van energiebesparing in huis. Je ontvangt vooraf een vragenlijst over jouw huis, maakt samen met de energievakman een rondje door het huis en daarna ontvang je tips en aanbevelingen op maat. De energievakmannen helpen je graag.

Als je je hieronder aanmeldt, neemt één van de energievakmannen contact met je op. Let op: Vanwege de grote belangstelling kan het een aantal maanden duren voordat je wordt gebeld en de afspraak kan worden ingepland.

 

Contactformulier velden
*
*
*
*
*
*
*

*verplicht veld

Privacy

Wij slaan jouw informatie op, zodat wij een passende reactie terug kunnen sturen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.